Prevozništvo Transport Biro d.o.o.

Dobrodošli na naših spletnih straneh! Z vami na poti že 29 LET!

Podjetje Transport biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989 z osnovno dejavnostjo prevozi v domačem in mednarodnem transportu in danes šteje preko 35 zaposlenih.
Večletna tradicija in izkušnje pri mednarodnih prevozih, izkušenost voznikov, stalna dosegljivost referentov in dobri medsebojni odnosi v družinskem podjetju so naše prednosti, ki zagotavljajo najkvalitetnejše storitve za najzahtevnejše stranke.

Mednarodni transport blaga
Lastnih vozil
Vozil EURO 6
Zaposlenih
Let izkušenj

Naše storitve

Osnovna dejavnost podjetja je prevoz blaga in različnih vrst razsutega tovora v domačem in mednarodnem prometu ter posredovanje tovrstnih prevozov. Vsi kamioni so s pisarno povezani s sledenjem in telefonom, tako da v vsakem trenutku lahko določimo pozicijo vozila. Vsa vozila imajo zavarovano prevozniško odgovornost pri Zavarovalnici Triglav d.d. kot tudi kabotažo v EU ( 1,5 mil €) . Vozni park nenehno obnavljamo in prilagajamo glede na potrebe kupcev in ekološke zahteve.

Certifikati, ki potrjujejo našo kakovost

Naše storitve prevozov opravljamo po celi Evropi!

Stopite v kontakt z našimi svetovalci, ki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Verjamemo, da bomo našli idealno rešitev za vas!

Katere so naše konkurenčne prednosti?

Znanje in izkušnje
Svetovanje in prilagajanje strankam
Spoštovanje dogovorjenih terminov
Fleksibilnost in strokovna izvedba
Homogen in izkušen kolektiv
Ekološka, varčna in varna vozila

Pošljite vaše povpraševanje

[contact-form-7 id=”208″]
Transport - Biro, Celjska cesta 38a, 3250 Rogaška Slatina